SKY Kosmetologi

Mariya Turunen


puh. 044 337 4484

mimisnailart@gmail.com


Maaherrankatu 7, katutaso

50100 MIKKELI

Kartta

Ripsien pidennykset:


Ripsien pidennyksellä saat omiin ripsiin lisää tuuheutta ja näyttävyyttä. Pidennys tehdään käyttäen allergiatestattua liimaa. Perinteisessä ripsienpidennyksessä ripsikuidut liimataan omaan ripseen yksitellen ja lopputulos on luonnollinen. Silmistä tulee näyttävän näköiset ilman ripsiväriä ja voit valita ripsikuidut eri pituuksista, kaarevuuksista ja paksuuksista.                         


Volyymiripsissä yhteen ripseen voidaan liimata useita ohuita ripsikuituja ja näin pidennyksistä saadaan todella tuuheat vaikka omat ripset olisivat vähän harvemmatkin. Volyymikuituja voidaan lisätä vaikka entiset pidennykset olisi tehty perinteisellä menetelmällä.


Ripsien huoltoväli on n. 2-4 viikkoa ja huoltojen hinnat riippuvat huoltovälin pituudesta. Oman ripsen kasvukausi on 60-90 päivää ja ripsien pidennykset tippuvat pois luonnollisten ripsien mukana niiden kasvukauden päättyessä. Huoltamalla irtoripsiä ripsesi pysyvät kauniina niin kauan kuin sinä itse haluat.


Lataa tästä ripsien hoito-ohjeet.


 

Vältä ensimmäisen 24h aikana:

Ripsien kastelua, nesteitä, hikoilua, jotta liima kuivuu kunnolla

Voiteita

Meikkiä

Nukkumista vatsallaan


Älä mene ensimmäisten 2 päivän aikana saunaan, uimaan tai solariumiin.
Ripsipermanentti 


Ripsipermanentilla saadaan pitkäkestoinen kaarevuus omiin ripsiin, ilman jokapäivästä ripsien taivutusta. Noin kuukauden kestävä ripsipermanentti tehdään käyttämällä permanenttiaineita ja taivutusklipsejä, joita säätämällä voi vaikuttaa ripsien kaarevuuteen. Kestovärin kanssa hoito kestää noin 45-60 min.Manikyyrit: 


Perusmanikyyrissä siistitään asiakkaan kynsinauhat, viilataan kynnet, puhdistetaan kynsien päällinen, lakataan kynnet ja levitetään käsiin kosteusvoide. Hoito kestää n. 30-40 minuuttia.


Spa -manikyyrissä käsiä haudutetaan lämpimässä vedessä, johon on lisätty ihoa ja kynsiä vaalentavaa hoitoainetta. Tämän jälkeen suoritetaan käsien kuorinta. Sitten asiakas  valitsee joko hoitavan käsinaamion tai parafiinin. Lopuksi suoritetaan vielä manikyyri. Hoito kestää reilun tunnin.


Parafiinihoidossa asiakkaan kädet voidellaan kosteusvoiteella, jonka jälkeen asiakas kastaa kädet lämpimään parafiiniin kolme kertaa. Tämän jälkeen käsien ympärille laitetaan muovi ja hansikkaat, jotka pitävät kädet lämpiminä.  Parafiini muodostaa käden ympärille lämpimän kuoren, joka avaa  ihon huokosia ja auttaa kosteusvoidetta imeytymään tehokkaasti pehmittäen käsien ihoa, vähän kuin "mini sauna" käsille.

 Rakennekynnet:

 


Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään Mimi's Nail Art Atelierissä sekä geelillä että akryylillä. Geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Akryylimassa tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa. 


Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, muttei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto. Yksi suuri vaikuttava tekijä on oman kynnen kosteuspitoisuus. Luonnonkynnen, jolle rakennekynsi tehdään, tulee olla terve. Rakennekynnet ovat useita kertoja omia kynsiä vahvemmat.


Rakennekynsistä voidaan rakentaa omia kynsiä pidemmät joko irtotippien tai muottien avulla. Ne voivat olla myös saman pituiset kuin oma kynsikin. Kynsistä voidaan tehdä hyvin koristeelliset tai vaihtoehtoisesti luonnolliset ja ne ovat myös tehokas apu kynsien pureskeluun.


UV -kovetteinen geeli voidaan poistaa vain viilaamalla tai kynnen kasvun mukana, akryyli poistetaan liuottamalla asetoonilla.

 


Rakennekynsien huolto ja hoito:

 


Ensimmäinen huolto olisi hyvä tehdä n. 2 viikon jälkeen kynsien ottamisesta, jotta nähdään kuinka materiaali reagoi ja käyttäytyy asiakkaan oman kynnen kanssa. Seuraavat huollot suositellaan tehtäväksi 3-4 viikon välein. Huollossa viilataan pois suurin osa vanhasta materiaalista, täytetään kynnen kasvusta johtuva rako kynsinauhan ja rakennekynnen välillä, korjataan kynnen muoto oikeaksi lisäämällä uutta materiaalia vanhan viilatun materiaalin päälle ja korjataan mahdolliset halkeilut ja pinnan irtoamiset.


Jotta rakennekynsi kestäisi mahdollisimman hyvänä, on siitä pidettävä hyvää huolta. Rakennekynsi suojaa omaa kynttä myös kosteudelta, ja onkin suositeltavaa käyttää kynsinauhaöljyä päivittäin, joka hoitaa kynsinauhoja, säilyttää kynnen joustavana ja kosteana, jotta se ei kuivuisi liikaa ja rakennekynnen ikä pitenee. Rakennekynnen iälle ei kuitenkaan ole rajaa, jos niitä vain huolletaan säännöllisesti 3-4 viikon välein.


Vältä:


Lanoliinia sisältäviä voiteita, pesuaineita

Kynsien naputtelua pöytään

Kynsien pureskelua

Kynnen yläpinnan tai alapinnan raaputtelua

Kynnen sivujen viilausta

Asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta
Lakkaukset: 


Ranskalainen lakkaus on aina tyylikäs. Se sisältää kirkkaan pohjalakan ja kynnen kärki korostetaan valkoisella lakalla, luoden kuvan puhtaasta, huolitellusta ja terveestä kynnestä.


Koristelakkauksessa kynsi käsinmaalataan joko vapaalla kädellä, tai käyttäen leimoja. 


Saatavilla myös China Glazen Ghoulish Glow -top coat, joka saa kynnen hohtamaan pimeässä.


Kestolakkaus: 


Kestolakkauksessa käytetään UV- valossa kovettuvaa kynsilakkaa (NSI Polish Pro). Lakkauksesta saadaan näin kestävämpi, kuin käyttämällä normaalia lakkaa. Se on vähän kuin geelin ja kynsilakan välimuoto. Kestolakkaus kestää n. 2-3 viikkoa ja sitä on saatavilla sekä yksivärisenä, että ranskalaisella lakkauksella.

 


Koristeet: 


Koristemaalaus tehdään kynteen lakan päälle akryylimaaleilla.


3D akryylikoriste muotoillaan akryylijauheesta, ja se jää koholle kynnen päälle.


Lävistys tehdään rakennekynnen kärkeen pienellä terällä. Lävistyskoruja on monenlaisia ja koru jää roikkumaan kynnen kärjestä vähän kuin korvakoru.


Kynsiin voi lisätä myöskin kuivakukkia, 3D kukkia ja perhosia, paljetteja, hologrammeja, leimoja, tarroja, folioita, mylaria, fimoa jne.
Kasvohoito:


Kasvohoidossa tehdään ensin alkupuhdistus, jonka jälkeen iho-analyysissä selvitetään mm. asiakkaan ihon tyyppi ja hoidon tarpeet. Sitten tehdään joko ultra-äänikuorinta tai iho kuoritaan kuorinta-aineella +höyrytetään. Tämän jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti, jonka jälkeen korkeataajuushoito rauhoittaa, puhdistaa ja sulkee ihon huokoset.

Sitten on vuorossa kasvo-, kaula-, olkapää- ja delkolteehieronta. Tämän jälkeen on kasvonaamion vuoro ja viimeisenä loppuvoiteeksi sopiva hoitovoide.


Vartalohoito:


Vartalohoidossa tehdään ensi alkupuhdistus jonka jälkeen vartalon kuivaharjaus ja kuorinta. Tämän jälkeen klassinen koko vartalon hieronta.

1h - 1h 15min.


Pakkaushoito:


Pakkaushoidossa tehdään koko vartalon kuorinta Kuolleen Meren merisuolalla. Sitten laitetaan vartalonaamio. Lopuksi vartalovoide.

1h - 1h 15min.


Jalkahoito:


Jalkahoidossa tehdään jalkakylpy, poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat. Lopuksi hieronta ja lakkaus. 1h 30min.